Bedrijfsverzamelgebouw de CabFab

Kantoorruimte op locatie: waarom en waar?

Als zzp-er heb je vast thuis een eigen kantoorruimte. Maar een organisatie heeft waarschijnlijk een vaste werkruimte waar alle werknemers op werkdagen bij elkaar komen. In beide gevallen is het wel eens goed om af te wisselen met een andere werkruimte. Afhankelijk van in welke business je werkt, kan het ook handig zijn om op locatie te werken. Als je bijvoorbeeld veel door het land reist om klanten te bezoeken of omdat je om andere redenen her en der bent voor je baan.  

Caballero fabriek, bedrijfsverzamelgebouw, Den Haag, GroupA

Op locatie werken in een frisse werkomgeving

Er zijn genoeg redenen waarom het beter is om af en toe op een andere locatie te werken. Ten eerste is het goed om van omgeving te wisselen. Constant een zelfde omgeving is niet stimulerend en een nieuwe werkomgeving bemoedigt nieuwe, frisse ideeën. Ten tweede kan het om heel praktische redenen veel handiger zijn om op een bepaalde locatie te werken. Bijvoorbeeld om ‘s ochtends na een afspraak bij een klant ’s middags een werkruimte op locatie te hebben om te werken. Ten derde is het met huidige ontwikkelingen helemaal niet meer nodig om speciaal naar de kantoorruimte te komen voor overleg, vergaderingen en meetings. Whatsapp, chats, videobellen, facetimen, werken in de cloud, noem maar op. Allemaal tools die kunnen helpen om goed samen te werken op afstand.

Veel bedrijfsverzamelgebouwen bevinden zich in de binnenstad van Den Haag

Werkruimtes te huur

Een werkruimte huren op een andere locatie wordt dan ook steeds vaker gedaan. Voorheen was het alleen iets wat zzp-ers doen, tegenwoordig zie je allerlei soorten werkgevers en werknemers in kantoorgebouwen waar je een ruimte kunt huren, tijdelijk of voor langere periodes. Ook midden in de stad huur je voor een kleine prijs al een sfeervolle bedrijfsruimte of werkkamer. Zo heb je een bedrijfsverzamelgebouw in Den Haag vlakbij het station. Tijdelijke bedrijfsruimte huren midden in de stad is een aantrekkelijke optie.

Met andere bedrijven in één gebouw

Ook een trend die zich steeds vaker voor doet: Meerdere bedrijven in één kantoorpand.  En dit is ideaal als jouw bedrijf zich bezig houdt met business 2 business. Kun je in je pauze gemakkelijk netwerken. Een gezamenlijk bedrijfspand werkt ook aanmoedigend voor de werksfeer en kan in bepaalde sectoren handig zijn. Zo is er Bijvoorbeeld ook de Caballero Fabriek waar veel Design bedrijfjes zich gevestigd hebben. Er is vaste en tijdelijke kantoorruimte beschikbaar. De ‘CabFab’ is zeer gewild gebouw om te werken voor ZZP-ers die in de ontwerp sector werken. Onderling wordt makkelijk kennis uitgewisseld en ondernemingen werken samen om de beste resultaten te behalen voor hun klanten. Een bedrijfsverzamelgebouw heeft dus vele voordelen.

Bedrijfsverzamelgebouw de CabFab

Tips en aanvullingen op dit artikel? Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!